dumitrescu-iohannu_7ce84.jpg

Președintele Klaus Iohannis a început consultările cu partidele parlamentare pentru nominalizarea unui nou prim-ministru. 

Primii care au intrat la discuții cu șeful statului sunt liberalii, iar Ludovic Orban a anunțat că el este din nou propunerea PNL pentru funcția de prim-ministru. 

Din delegația Partidului Național Liber, condusă de Ludovic Orban, la Palatul Cotroceni fac parte Robert Sighiartău, Florin Cîțu și Iulian Dumitrescu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Deși liberalii anunțaseră că din delegație va face parte și Raluca Turcan, aceasta lipsește de la discuțiile cu președintele.

„În calitate de prim-vicepreședinte al partidului, am participat astăzi la consultările organizate de Președintele Klaus Iohannis cu PNL pentru desemnarea unui nou premier.

Propunerea noastră de prim-ministru este președintele PNL, Ludovic Orban.

De asemenea, i-am transmis Președintelui Klaus Iohannis susținerea PNL pentru alegerile anticipate.

PNL este singurul partid capabil să trimită PSD pentru mult timp în Opoziție, acolo unde este locul.

România are nevoie de un guvern liberal reformator, capabil să modernizeze România, și de o administrație liberală la nivel local.” a scris Iulian Dumitrescu pe pagina de facebook. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg