Guvernul Orban față în față cu moțiunea de cenzură. Ce spune premierul

0
big_ludovic_orban_0ad30.jpg

big_ludovic_orban_0ad30.jpg

Moțiunea de cenzură a PSD împotriva Guvernului Orban va fi citită în plenul reunit al celor două foruri de la ora 14:00. Tot luni va fi stabilit și calendarul moțiunii, în vederea stabilirii datei pentru dezbatere și vot.

Ludovic Orban: „Nu știu ce se va întâmpla în Parlament, dar nu mă las judecat de actuala majoritate, care nu are nicio legătură cu interesele României.

Nu mi-e teamă de ei şi, indiferent ce se va întâmpla în următoarea perioadă, noi avem un singur lucru de făcut: să răspundem aşteptărilor românilor, să ne ducem pentru fiecare român, să le arătăm visul nostru, credinţa noastră şi puterea de a realiza, să reuşim în toate alegerile care vor urma indiferent că sunt alegeri într-un tur, în două tururi, alegeri directe, indirecte, că vor fi parlamentare la termen sau anticipate – să câştigăm alegerile.

Mi-ar lua ore întregi să vă spun ceea ce facem zi de zi, pentru că fiecare zi este, de fapt, o istorie. În fiecare zi, atât eu, cât și vicepremierul, cât și miniștrii, cât și ceilalți oameni, muncim 14-16 ore pe zi. De la 7-8 dimineața până la 12-1 noaptea, fără nicio limită, pentru a găsi soluții pentru nenorocirile pe care ni le-au lăsat ăștia, pentru problemele nerezolvate, pentru toate pagubele și prejudiciile pe care ni le-au generat și mai ales pentru deficitul îngrozitor, în materie de relații cu toți partenerii de care avem nevoie, pentru a ridica România și a o aduce pe drumul corect, pe drumul normal.

Echilibrul fragil din Parlament ar putea duce la adoptarea moțiuni, având ca efect căderea guvernului. Asta nu înseamnă că PSD revine la guvernare, planul B fiind alegerile anticipate.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here