PSD „stă în corzi” cu majoritatea din Consiliul Județean Prahova – VIDEO

0
salarii-consiliul-judetean-prahova-angajati_806f4.jpg

salarii-consiliul-judetean-prahova-angajati_806f4.jpg

Prima ședință din acest an a Consiliului Județean Prahova nu a fost una monotonă. Liberalii au criticat mai multe proiecte aflate pe ordinea de zi, iar la un moment dat spiritele s-au încins la propriu. Începutul de an vine la pachet și cu o serie de schimbări. Aleșii social-democrați reușesc să aibă o majoritate care, mai nou, nu mai este la fel de confortabilă comparativ cu anul trecut.

Două proiecte aflate pe ordinea de zi a ședinței de joi a Consiliului Județean Prahova au reprezentat un test pentru social-democrați pentru a vedea dacă s-au schimbat opțiunile aleșilor când vine vorba de vot.

Dacă până anul trecut, social-democrații se bucurau de o majoritate confortabilă, acum lucrurile au început să se schimbe.

Consilierii PMP au votat, joi, alături de liberali, iar social-democrații s-au convins că au rămas cu o majoritate deloc confortabilă, în cazul în care vreun coleg absentează.

În plus, date fiind schimbările care au avut loc la nivel central, social-democrații ar putea să nu se mai bucure pentru multă vreme de susținerea colegilor de la ALDE. 

La alegerile din 2016, PSD a obținut 16 mandate de consilieri județeni, PNL – 15, ALDE – 4, iar PMP – 2.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here