salarii-consiliul-judetean-prahova-angajati_806f4.jpg

Prima ședință din acest an a Consiliului Județean Prahova nu a fost una monotonă. Liberalii au criticat mai multe proiecte aflate pe ordinea de zi, iar la un moment dat spiritele s-au încins la propriu. Începutul de an vine la pachet și cu o serie de schimbări. Aleșii social-democrați reușesc să aibă o majoritate care, mai nou, nu mai este la fel de confortabilă comparativ cu anul trecut.

Două proiecte aflate pe ordinea de zi a ședinței de joi a Consiliului Județean Prahova au reprezentat un test pentru social-democrați pentru a vedea dacă s-au schimbat opțiunile aleșilor când vine vorba de vot.

Dacă până anul trecut, social-democrații se bucurau de o majoritate confortabilă, acum lucrurile au început să se schimbe.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Consilierii PMP au votat, joi, alături de liberali, iar social-democrații s-au convins că au rămas cu o majoritate deloc confortabilă, în cazul în care vreun coleg absentează.

În plus, date fiind schimbările care au avut loc la nivel central, social-democrații ar putea să nu se mai bucure pentru multă vreme de susținerea colegilor de la ALDE. 

La alegerile din 2016, PSD a obținut 16 mandate de consilieri județeni, PNL - 15, ALDE - 4, iar PMP - 2.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg