emanoil-savin_dbe8e.jpg

Senatorul PSD Emanoil Savin, fost primar al Bușteniului, a confirmat, marți, că s-a reînscris în PNL. Ales senator pe listele PSD, parlamentarul a precizat că a renunțat la formațiunea politică „din cauza greșelilor făcute de Dragnea și de Dăncilă”.

Senatorul Emanoil Savin și-a anunțat demisa din PSD încă de anul trecut, în plin scandal legat de moțiunea de cenzură depusă împotriva Guvernului Dăncilă. La acea dată, parlamentarul a anunțat că va activa ca senator neafiliat. 

Citește și: Senatorul Emanoil Savin despre demisia din grupul PSD: „M-au supărat. Nu am semnat moțiunea de cenzură, dar s-ar putea să o semnez, pentru că fac un bine PSD, care trebuia să fie de multă vreme în Opoziție”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Senatorul nu a votat moțiunea, însă, ulterior, a votat Guvernul PNL. Mai nou, parlamentarul a confirmat, pentru Observatorulph.ro, că s-a înscris în PNL, precizând că principalul motiv pentru care și-a dat demisia din PSD a fost cel legat de conducerea centrală.

„Nu au existat problemele legate de organizația PSD de la Prahova, ci probleme legate de conducerea centrală, care a făcut mai multe greșeli de-a lungul timpului. M-am opus să candideze Viorica Dăncila la funcția de președinte și am explicat de atunci care este motivul. Practic a amestecat partidul cu alegerile, iar acest lucru s-a dovedit a fi o mare greșeală. Inclusiv Liviu Dragnea a făcut multe greșeli prin modul în care a propus anumite persoane în funcții”, a precizat senator Emanoil Savin, precizând că, într-adevăr, Dragnea i-a fost naș de cununia de argint pe vremea când era la PDL.

„Încet, încet, după ce a ajuns la putere, Dragnea s-a schimbat. A făcut greșeala de a propune diverse persoane în funcții. Unii aveau prea multe funcții, alții nu aveau deloc”, a explicat senatorul Emanoil Savin.

Foto - Facebook - senator Emanoil Savin

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg