Senatorul Emanoil Savin s-a înscris în PNL: „Am plecat din PSD din cauza lui Dragnea și a lui Dăncilă”

0
33
emanoil-savin_dbe8e.jpg

emanoil-savin_dbe8e.jpg

Senatorul PSD Emanoil Savin, fost primar al Bușteniului, a confirmat, marți, că s-a reînscris în PNL. Ales senator pe listele PSD, parlamentarul a precizat că a renunțat la formațiunea politică „din cauza greșelilor făcute de Dragnea și de Dăncilă”.

Senatorul Emanoil Savin și-a anunțat demisa din PSD încă de anul trecut, în plin scandal legat de moțiunea de cenzură depusă împotriva Guvernului Dăncilă. La acea dată, parlamentarul a anunțat că va activa ca senator neafiliat. 

Citește și: Senatorul Emanoil Savin despre demisia din grupul PSD: „M-au supărat. Nu am semnat moțiunea de cenzură, dar s-ar putea să o semnez, pentru că fac un bine PSD, care trebuia să fie de multă vreme în Opoziție”

Senatorul nu a votat moțiunea, însă, ulterior, a votat Guvernul PNL. Mai nou, parlamentarul a confirmat, pentru Observatorulph.ro, că s-a înscris în PNL, precizând că principalul motiv pentru care și-a dat demisia din PSD a fost cel legat de conducerea centrală.

„Nu au existat problemele legate de organizația PSD de la Prahova, ci probleme legate de conducerea centrală, care a făcut mai multe greșeli de-a lungul timpului. M-am opus să candideze Viorica Dăncila la funcția de președinte și am explicat de atunci care este motivul. Practic a amestecat partidul cu alegerile, iar acest lucru s-a dovedit a fi o mare greșeală. Inclusiv Liviu Dragnea a făcut multe greșeli prin modul în care a propus anumite persoane în funcții”, a precizat senator Emanoil Savin, precizând că, într-adevăr, Dragnea i-a fost naș de cununia de argint pe vremea când era la PDL.

„Încet, încet, după ce a ajuns la putere, Dragnea s-a schimbat. A făcut greșeala de a propune diverse persoane în funcții. Unii aveau prea multe funcții, alții nu aveau deloc”, a explicat senatorul Emanoil Savin.

Foto – Facebook – senator Emanoil Savin

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here