alegeri-psd-ploiesti-ganea-toader_b7b56.jpg

Cu gândul la alegerile locale din 2020, social-democrații ploieșteni și-au numit, marți, structura de conducere a organizației municipale. 

Alegerile de la PSD Ploiești au vizat, în linii mari, reconfirmarea în funcții a celor care s-au aflat la conducerea organizației municipale în ultimii aproape cinci ani.

Evenimentul a avut loc, marți, la Sala Unirii din Palatul Culturii, în prezența mai multor foști miniștri și actuali deputați, iar la prezidiu s-a aflat și președintele PSD Prahova, Bogdan Toader.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În discursuri s-a pus accent pe viitoarele alegeri locale din 2020, cuvântul la ordinea zilei fiind „mobilizare”. 

Singurul candidat la funcția de președinte al PSD Ploiești a fost viceprimarul Ploieștiului, Cristian Ganea, care a obținut astfel, pentru a doua oară, un mandat la șefia organizației municipale.

Noutate la aceste alegeri a fost suplimentarea, la nouă, a numărului de vicepreședinți, din echipa de conducere urmând să facă parte, pe lângă cei reconfirmați pentru un nou mandat, consilierul județean Rareș Enescu și Raul Petrescu, directorul Regiei Autonome de Servicii Publice. Ultimele alegeri la PSD Ploiești au avut loc în 2015.

Joi, tot de la ora 17.00, dar la Sala Europa de la Palatul Administrativ, vor avea loc alegeri la PSD Prahova.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg