gratiela-gavrilescu-partid_fa59c.jpg

Deputatul Grațiela Gavrilescu, prim-vicepreședinte al Partidului Forța Națională, a dezmințit, joi, înscrierea în PSD, dar a anunțat că sunt o serie de discuții cu privire la o posibilă alianță pentru alegerile locale din 2020.

„Nu m-am înscris în PSD, dar lucrăm pentru o alianță electorală între Partidul Forța Națională și PSD. În acest moment sunt discuții”, a precizat deputatul Grațiela Gavrilescu, pentru Observatorulph.ro.

În cadrul unei declarații de presă, parlamentarul prahovean a anunțat că: „În urma informațiilor apărute în presă cu privire la apartenența mea politică, precizez că sunt prim-vicepreședinte al Partidului Forța Națională.
Nu m-am înscris în PSD, dar vom fi aliații PSD la alegerile locale”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Grațiela Gavrilescu: ”Nu m-am înscris în PSD Prahova!”

Declarațiile deputatului Grațielei Gavrilescu vin în contextul în care în spațiul public a apărut informația că fostul ministru s-ar fi înscris în PSD, informație care a fost însă dezmințită atât de Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, cât și de parlamentar. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg