psd-prahova-alegeri_86e38.jpg

Social-democrații prahoveni se pregătesc de alegeri, după ce mandatul actualului președinte PSD Prahova, Bogdan Toader, a expirat.

Conferința de alegeri pentru viitoarea structură de conducere a PSD Prahova, respectiv Comitetul Executiv, dar și funcția de președinte, va avea loc săptămâna viitoare.

Decizia cu privire la alegeri ar fi fost stabilită zilele acestea de conducerea centrală, care a decis organizarea de alegeri la nivelul tuturor organizațiilor unde există conducere interimară. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ședința de la Prahova urmează să aibă loc săptămâna viitoare, când la discuții sunt invitați să participe Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD și Paul Stănescu, secretarul general interimar al PSD.

Contactat telefonic, Bogdan Toader a confirmat, pentru Observatorulph.ro, faptul că săptămâna viitoare ar urma să aibă loc o ședință pentru stabilirea noii structuri de conducere, ședință la care sunt invitați să participe deputați, primari și consilieri județeni. 

Bogdan Toader ocupă funcția de președinte al PSD Prahova din septembrie 2015, dată la care a fost votat inclusiv Biroul Permanent Județean.

„Va exista o ședință, săptămâna viitoare, la care vor participa deputați, primari și consilieri județeni, care are ca temă conferința de alegeri”, a precizat Bogdan Toader.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg