Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploiești: „Mi-am dat demisia din PSD. Îl susțin pe Andrei Volosevici la Primăria Ploiești”

0
alexandri-nicolae-directorul-tce-ploiesti_86552.jpg

alexandri-nicolae-directorul-tce-ploiesti_86552.jpg

Decizia de a renunța la calitatea de membru al PSD a fost confirmată, miercuri seară, de Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploiești, care și-a justificat gestul prin faptul că vrea să-l susțină pe Andrei Volosevici, fostul primar al Ploieștiului, dacă acesta va candida pentru un nou mandat.

Surse din interiorul PSD au susținut că Nicolae Alexandri nu mai este membru PSD. Informația a fost confirmată, pentru Observatorulph.ro, chiar de directorul TCE Ploiești

„Mi-am dat demisia din PSD. Îl susțin pe Andrei Volosevici dacă va candida pentru Primăria Ploiești. Nu mai sunt membru la niciun partid. Și întoarcere mea în PNL, în calitate de deputat independent, la începutul anului 2015, s-a datorat tot unui proiect care viza candidatura lui Andrei Volosevici la Primăria Ploiești, însă atunci a intervenit altceva. Repet, dacă Andrei Volosevici va candida la Primăria Ploiești, consider, la fel ca în 2015, că pentru oraș va fi o oportunitate”, a declarat Alexandri Nicolae, directorul TCE Ploiești.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău