Moise Guran, la un pas să devină membru USR. Jurnalistul participă la ședința formațiunii politice

0
moise_guran_18244.jpg

moise_guran_18244.jpg

Jurnalistul Europa FM, Moise Guran, ar putea întări rândurile oamenilor de presă care au optat pentru o carieră politică. Acesta participă miercuri la ședința Biroului Național al USR. Conform unor surse din partid, jurnalistul ar putea decide  să semneze adeziunea.

Dan Barna a anunțat deja organizarea unei conferințe de presă comune, la finalul ședinței. 

Sursele citate susțin că Moise Guran și-ar fi dat deja acordul să intre în partid, urmând să se ocupe de partea de comunicare și strategie, dar și de coordonarea campaniilor electorale din 2020, scrie Digi24.ro

Liderii USR le-au transmis partenerilor din PLUS încă de la începutul săptămânii că dacă Moise Guran va accepta propunerea, el va fi coordonatorul campaniilor electorale. Până la finalul acestei săptămâni, liderii USR-PLUS au stabilit să completeze Comitetul Executiv al Alianței cu un responsabil pentru coordonarea campaniilor electorale din 2020 și un responsabil pentru politici publice.

Jurnalistul Moise Guran a confirmat oferta primită de la USR PLUS pentru a coordona campanile electorale, într-un interviu dat la postul de radio pentru care lucrează.

Știrea integrală, pe Digi24.ro 

Sursa foto: facebook Moise Guran

moise_guran_50c90.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău