moise_guran_18244.jpg

Jurnalistul Europa FM, Moise Guran, ar putea întări rândurile oamenilor de presă care au optat pentru o carieră politică. Acesta participă miercuri la ședința Biroului Național al USR. Conform unor surse din partid, jurnalistul ar putea decide  să semneze adeziunea.

Dan Barna a anunțat deja organizarea unei conferințe de presă comune, la finalul ședinței. 

Sursele citate susțin că Moise Guran și-ar fi dat deja acordul să intre în partid, urmând să se ocupe de partea de comunicare și strategie, dar și de coordonarea campaniilor electorale din 2020, scrie Digi24.ro

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Liderii USR le-au transmis partenerilor din PLUS încă de la începutul săptămânii că dacă Moise Guran va accepta propunerea, el va fi coordonatorul campaniilor electorale. Până la finalul acestei săptămâni, liderii USR-PLUS au stabilit să completeze Comitetul Executiv al Alianței cu un responsabil pentru coordonarea campaniilor electorale din 2020 și un responsabil pentru politici publice.

Jurnalistul Moise Guran a confirmat oferta primită de la USR PLUS pentru a coordona campanile electorale, într-un interviu dat la postul de radio pentru care lucrează.

Știrea integrală, pe Digi24.ro 

Sursa foto: facebook Moise Guran

moise_guran_50c90.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg