Conferențiarul universitar Mihai Apostolache s-a înscris împreună cu 304 prahoveni în Partidul Prahova în Acțiune

0
24_ian_19-12_3999b.jpg

24_ian_19-12_3999b.jpg

Fondatorul conceptului “Prahova în Acțiune” și deținătorul acestei mărci, conferențiar universitar Mihai Cristian  Apostolache, s-a înscris oficial în Partidul Prahova în Acțiune și a consolidat structura politică apărută recent prin aducerea a 304 prahoveni.

Prahova în Acțiune a pornit inițial ca o platformă civică, structură ce a derulat mai multe proiecte și programe în care au fost implicați prahoveni din diferite localități ale județului.

De curând, Prahova în Acțiune a îmbrăcat și o haină politică, în sensul că alături de Asociația Prahova în Acțiune s-a constituit și Partidul Prahova în Acțiune, iar fondatori ai mișcării politice sunt 7 prahoveni participanți la cursurile de pregătire în administrația publică locală desfășurate gratuit, timp de un an, de Mihai Apostolache în cadrul Asociației Prahova în Acțiune.

Potrivit fondatorilor, Partidul Prahova în Acțiune este o organizație locală, de centru, independentă, care își desfășoară activitatea la nivelul Județului Prahova, având ca scop implicarea activă în viața politică și aplicarea de soluții eficiente pentru dezvoltarea comunității.

Este un partid care pune accentul pe oameni, pe mediul antreprenorial și pe organizațiile non-guvernamentale.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău