24_ian_19-12_3999b.jpg

Fondatorul conceptului “Prahova în Acțiune” și deținătorul acestei mărci, conferențiar universitar Mihai Cristian  Apostolache, s-a înscris oficial în Partidul Prahova în Acțiune și a consolidat structura politică apărută recent prin aducerea a 304 prahoveni.

Prahova în Acțiune a pornit inițial ca o platformă civică, structură ce a derulat mai multe proiecte și programe în care au fost implicați prahoveni din diferite localități ale județului.

De curând, Prahova în Acțiune a îmbrăcat și o haină politică, în sensul că alături de Asociația Prahova în Acțiune s-a constituit și Partidul Prahova în Acțiune, iar fondatori ai mișcării politice sunt 7 prahoveni participanți la cursurile de pregătire în administrația publică locală desfășurate gratuit, timp de un an, de Mihai Apostolache în cadrul Asociației Prahova în Acțiune.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit fondatorilor, Partidul Prahova în Acțiune este o organizație locală, de centru, independentă, care își desfășoară activitatea la nivelul Județului Prahova, având ca scop implicarea activă în viața politică și aplicarea de soluții eficiente pentru dezvoltarea comunității.

Este un partid care pune accentul pe oameni, pe mediul antreprenorial și pe organizațiile non-guvernamentale.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Observatorul Prahovean
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg