nicusor_dan_9b3d8.JPG
Preşedintele interimar al USR Bucureşti, Dumitru Dobrev, a anunţat, sâmbătă, că deputatul independent Nicuşor Dan a fost validat pentru a candida la Primăria Capitalei din partea filialei.

Dobrev a precizat că vor exista negocieri cu PLUS şi PNL în perioada următoare, existând dorinţa ca partidele de opoziţie să susţină un candidat comun pentru funcţia ocupată, în momentul de faţă, de liderul PSD Gabriela Firea. USR şi PLUS intenţionează să propună fiecare câte un candidat pentru Primăria Capitalei, transmite Mediafax..

Partidul lui Cioloş îl va susţine pe fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu, în timp ce USR va fi reprezentat de Nicuşor Dan. Ulterior, Alianţa USR PLUS va alege un singur candidat dintre cei doi pentru a candida la funcţia de primar general.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Trei membri USR îşi anunţaseră intenţia de a reprezenta partidul la alegerile pentru Primăria Capitalei din 2020. Nicuşor Dan a obţinut 57 de voturi, Mihnea Bărbulescu 20 de voturi, iar Dragoş Dragoteanu a fost votat de două persoane, mai spune sursa citată mai sus.

Nicușor Daniel Dan (n. 20 decembrie 1969, Făgăraș, România) este un activist civic și matematician român, inițiator și fost președinte al partidului Uniunea Salvați România, candidat pentru funcția de primar general al Bucureștiului la alegerile din iunie 2012 și alegerile locale din 2016 și, din iunie 2016, consilier general al municipiului București. În același an a fost și pe lista pentru alegerile parlamentare, fiind ales deputat. 

În 2017 a părăsit partidul, din cauza unor deivergențe de opinie privind poziția sa în raport cu o propunere de revizuire a Constituției prin redefinirea termenului legal de „familie”.

Sursa foto: facebook Nicușor Dan

nicusor_dan_d06f3.JPG

 

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg