PSD Cluj i-a trimis ministrului Orban un pacheţel cu alimente şi bani

0
img_1_72885.jpg

img_1_72885.jpg

Filiala PSD Cluj a anunţat că a făcut un gest de omenie şi i-a trimis şefului Guvernului un pacheţel cu alimente, după ce premierul Ludovic Orban a mărturisit că trăieşte cu 3.000 de lei pe lună.

Asftel, Liviu Alexa, preşedintele PSD Cluj a precizat că a reacţionat imediat, pentru că nu puteau să stea nepăsători în faţa unui om necăjit.

„In aceasta dimineata, prin intermediul unui curier, filiala PSD Cluj a trimis un mic pachetel cu alimente, bani, produse cosmetice si carti catre domnul Ludovic Orban, premierul Romaniei, despre care am aflat cu ingrijorare ca traieste doar cu 3000 de lei pe luna. Propunerea de intrajutorare a venit din partea domnului Marinel Bagacean, pensionar, membru vechi al PSD Cluj, care ne-a atras atentia ca nu putem sta nepasatori in fata problemelor de viata ale unui om nacajit cum e domnul Ludovic Orban care, dovedind un spirit de sacrificiu enorm, din putinul pe care il avea, a donat la partid in campanie si 17000 de lei, adica jumatate din venituri, traind in post si smerenie tot anul. Speram sa ii ajunga cele trimise pana cand isi va lua leafa de premier, daca e nevoie, mai trimitem si sarmale, sosoni si chiloti dinamo, ca sa treaca cu bine domnul premier aceasta iarna si sa faca cat mai repede bugetul”, a scris Facebook Liviu Alexa, presedinte PSD Cluj.

sursa Facebook, Observator.tv

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău