candidat-plus_ea333.jpg

Plus Prahova a anunțat, miercuri, candidatul pentru Primăria Ploiești la alegerile locale din 2020. Acesta este Răzvan Enescu.

„Am un program coerent, am un program realizabil și vreau să-l implementez”, a susținut Răzvan Enescu, în vârstă de 35 de ani, care este de profesie arhitect.

Programul se numește „Schimbăm Ploieștiul acum!”. „Este un program deschis. În viitorul apropiat o să lansăm o platformă, prin care toți cetățenii, nu contează în ce domeniu activează, se pot implica (...) Am identificat niște probleme, dar am găsit și soluții la acele probleme și cel mai important lucru este că am găsit sursă de finanțare sau metode de implementare”, a precizat Enescu, cu privire la programul privind dezvoltarea orașului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Decizia finala cu privire la viitorul candidat se va lua însă în cadrul Alianței USR - Plus, în baza unei selecții interne. Cele două formațiuni vor avea un candidat și liste comune la alegerile locale din 2020.  

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg