Cum explică PSD Ploiești boicotarea proiectelor de construcție a două grădinițe

0
consiliul-local-ploiesti_9bb9f.jpg

consiliul-local-ploiesti_9bb9f.jpg

PSD a emis un comunicat de presă prin care explică hotărârea consilierilor locali care nu au votat proiectul potrivit căruia în Ploiești ar urma să se construiască două noi grădinițe

„Consilierii locali PSD Ploieşti protestează împotriva încercării de manipulare a opiniei publice de către primarul liberal Adrian Dobre, în ceea ce priveşte proiectele de construire a unor grădiniţe noi, cu o finanţare infimă de la Uniunea Europeană.

Ne-am săturat să stăm la cheremul unui edil care nu este în stare să coordoneze activitatea direcţiilor din Primăria Ploieşti, în aşa fel încât lucrurile să funcţioneze legal şi transparent.

În declaraţia transmisă live pe reţelele de socializare de către primarul Dobre în timpul unei şedinţe care ar fi trebuit să fie de Consiliu Local, edilul Ploieştiului a uitat să precizeze că proiectele aflate pe ordinea de zi aveau aviz negativ de la Direcţia Economică şi nu aveau aviz de legalitate din partea Secretarului General al Municipiului Ploieşti.

Nu înţelegem disperarea lui Adrian Dobre de a ne forţa mâna pentru a vota nişte proiecte de hotărâre doar pentru că aşa îi cer şefii de partid, fără a verifica de ce direcţiile de specialitate din Primăria Ploieşti refuză să acorde avizele conform legislaţiei în vigoare.

Înţelegem nevoia de grădiniţe a Ploieştiului, dar nu putem accepta ca astfel de imobile să fie construite cu nişte costuri uriaşe, asemenea unor propietăţi exclusiviste, de lux.

Suntem deschişi la aprobarea oricărui proiect menit să rezolve problemele acestui oraş, iar singura condiţie este ca acesta să respecte întocmai.” 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău