f49c2e0d-2b2d-4490-83e8-764415b1c544_17e70.jpg

Se laudă că este jurnalist și patron de presă. Se numește Liviu Alexa și este șeful filialei PSD Cluj. 

Individul a devenit cunoscut pentru derapajele sale verbale, multe dintre ele fiind jigniri adresate adevăraților jurnaliști, pe care în realitate îi desconsideră și încearcă să-i umilească și să-i jignească de câte ori are ocazia. 

De această dată, Liviu Alexa a fost filmat pe 1 decembrie când bea spirt medicinal și are un mesaj pentru clujeni într-un limbaj suburban. „Eu cu frații mei pe barosăneală. Băi, credeați că suntem săraci? Voi sunteți săraci cu frigiderele voastre de brânză topită”, spune Alexa încă de la începutul înregistrării.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conform G4 Media, Asociaţia Profesioniştilor de Presă Cluj a solicitat în octombrie conducerii PSD, printr-o scrisoare deschisă, să intervină în vederea restabilirii unei comunicări decente între PSD Cluj şi reprezentanţii presei. Și în trecut, dar mai ales de când a fost numit în funcţia de preşedinte interimar al PSD Cluj, Liviu Alexa folosește pe site-ul său de presă un limbaj extrem de agresiv și de vulgar la adresa jurnaliștilor care îndrăznesc să-l critice.

Video, Liviu Alexa și aroganțele sale ”de calitate”:

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Observatorul Prahovean
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg