Tandem liberal mamă-fiu în Guvernul Orban. Firma lor a sponsorizat campania lui Iohannis în Prahova

0
Radu-Nicolescu-si-Daniela-Nicolescu-si-Ludovic-Orban-sursa-FB-Nicolescu-1-640x400_62488.jpg

Radu-Nicolescu-si-Daniela-Nicolescu-si-Ludovic-Orban-sursa-FB-Nicolescu-1-640x400_62488.jpg

După ce au criticat ”pesedizarea” instituțiilor statului, dând exemplu fostului premier Dăncilă al cărui fiu a fost angajat la Curtea de Conturi, liberalii fac exact la fel!

Potrivit g4media.ro, Daniela Nicolescu și Radu Nicolescu, mamă și fiu, ambii activiști de bază ai PNL București din eșalonul 2, sunt mari beneficiari ai venirii liberalilor la putere.

Radu Nicolescu a devenit miercuri consilier de stat al premierului Orban, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial, iar Daniela Nicolescu va fi numită secretar de stat la Ministerul Economiei.

Radu Nicolescu a fost expert IT la Ministerul Comunicațiilor și referent de specialitate la Radio România, potrivit informațiilor de pe pagina sa de Facebook, dar și șeful de cabinet al senatorului PNL Cornel Popa.

Radu Nicolescu a a vut un rol important în campanie electorală pentru prezidențiale. Firma Etis Design, pe care el o deține împreună cu mama sa, a sponsorizat postările Facebook despre acțiunile electorale ale lui Iohannis și ale PNL, potrivit unei analiza făcute de EuropaLiberă. Firma a cheltuit cel puțin 25.000 de lei pentru promovarea unor postări ale filialelor PNL din București, Vrancea, Bacău, Neamț, Botoșani, Prahova, Vaslui sau Buzău.

Citește articolul integral pe g4media.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău