Raluca Turcan ”propaghează” inteligența din guvernul Dăncilă în cel al lui Orban

0
raluca-turcan-acuza-liderii-psd-720x480_01558400_7723b.jpg

raluca-turcan-acuza-liderii-psd-720x480_01558400_7723b.jpg

Aveam o oarecare urmă de regret după plecarea doamnei Dăncilă din guvern. Ne-am liniștit! Vine tare din urmă doamna Turcan.

Cum multe mergeau prost și cum nici acum nu avem prea mari speranțe, nu de alta dar cunoaștem destul de bine resursa umană, am zis că măcar să mai râdem și noi, în vechiul obicei al românului, de utilitate pentru moral în vremuri de restriște. Dacă Viorica Dăncilă poate fi considerată o pierdere, atunci ea este o pierdere ca sursă de inspirație a umorului românesc.

Am suferit cam o săptămână, până s-a instalat noul guvern, însă nu am așteptat în zadar. Duhul distrugător de limbă română a ieșit la exorcizarea prin moțiune și și-a găsit altă gazdă- vicepremierul României, Raluca Turcan.

Turcan îi acuză pe poștași că sunt ca o structură a PSD și „propaghează” politica acestui partid. Mda… Nu știm ce fac și dacă fac poștașii, dar cu certitudine ura față de limba română se propagă rapid.  Raluca Turcan rămâne un personaj politic de urmărit, cam cum era Hagi când avea mingea la picior.

Nici Dan Barna nu s-a simțit prea bine, părând să fi băut apă după altă inteligentă a neamului românesc, Elena Băsescu, fata individului care a dat chix cu fiecare Elenă adusă în prim plan. Deși contextul nu era potrivit pentru o ”glumiță”, Dan Barna a spus că a avut și eșecuri, dar și ”succesuri”. Judecând după rezultatul de la prezidențiale, Dan Barna a avut mai mult ”eșece”.

Bine, bine… toți greșim, dar noi mai puțin :)) Eheee, dacă Iohannis era prof de română, avea acum clienți de pe urma cărora cumpăra tot Sibiul și poate zonele limitrofe. Și apropos de președinte, e mai greu de prins cu greșeli, fiind rare ocaziile în care cuvântă. Acum, în campanie a mai prins ceva glas, conjunctural.

raluca-turcan-acuza-liderii-psd-720x480_01558400_11570.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău