iulian-dumitrescu-pnl-prahova-primar-podenii-agresiune-politist-local-347874_aaf30.jpg

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, a felicitat-o pe Adina Vălean pentru nominalizarea în funcția de Comisar European pentru Transporturi din partea României.

"O felicit pe Adina Vălean, membră a organizației PNL Prahova, pentru acceptarea, la Bruxelles, a candidaturii sale la funcția de Comisar European pentru Transporturi din partea României.

Adina Vălean, unul dintre românii cei mai influenți la Bruxelles, a fost susţinută de PNL Prahova pe lista naţională a partidului la alegerile europarlamentare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Guvernul Orban a transmis la Comisia Europeană două propuneri de candidați pentru postul de comisar european din partea României, pe Adina Vălean și Siegfried Mureșan. Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a ales ca Adina Vălean să preia portofoliul Transporturilor.

Am convingerea că viitoarea administrație liberală a județului, împreună cu Adina Vălean, va găsi soluții pentru a finanța, cu bani europeni, obiective importante de investiții din Prahova.", a precizat pe pagina de Facebook Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg