Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova: ”Adina Vălean este unul dintre românii cei mai influenți de la Bruxelles”

0
iulian-dumitrescu-pnl-prahova-primar-podenii-agresiune-politist-local-347874_aaf30.jpg

iulian-dumitrescu-pnl-prahova-primar-podenii-agresiune-politist-local-347874_aaf30.jpg

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, a felicitat-o pe Adina Vălean pentru nominalizarea în funcția de Comisar European pentru Transporturi din partea României.

„O felicit pe Adina Vălean, membră a organizației PNL Prahova, pentru acceptarea, la Bruxelles, a candidaturii sale la funcția de Comisar European pentru Transporturi din partea României.

Adina Vălean, unul dintre românii cei mai influenți la Bruxelles, a fost susţinută de PNL Prahova pe lista naţională a partidului la alegerile europarlamentare.

Guvernul Orban a transmis la Comisia Europeană două propuneri de candidați pentru postul de comisar european din partea României, pe Adina Vălean și Siegfried Mureșan. Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a ales ca Adina Vălean să preia portofoliul Transporturilor.

Am convingerea că viitoarea administrație liberală a județului, împreună cu Adina Vălean, va găsi soluții pentru a finanța, cu bani europeni, obiective importante de investiții din Prahova.”, a precizat pe pagina de Facebook Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău