aHR0cHM6Ly9uZXdzd2Vlay5yby9zdG9yYWdlL3N0b3JhZ2UvbWVkaWEvMjAxOS9KdW5lLzY1NDAwNzQxNTIxYjFkZTMwMGVkN2Q1MmEyMWM1NjgzLmpwZw_8e6b2.jpg

După căderea Guvernului Dăncilă, în PSD a început războiul pentru putere.

UPDATE Oprișan neagă atacul suburban. ”Nu am spus așa ceva. Nici când îmi displăcea modul de a conduce partidul al lui Liviu Dragnea, nu obișnuiam să jignesc președintele partidului, cu atât mai mult o femeie", a declarat Marian Oprișan.

Fostul premier s-a plâns că a fost trădată de mai mulți lideri PSD, inclusiv de președintele Camere Deputaților, Marcel Ciolacu și baronul de Olt, Paul Stănescu, dar că nu renunță la șefia partidului și nici la candidatura pentur prezidențiale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De partea cealaltă, mai mulți șefi de organizații județene cer schimbarea Vioricăi Dăncilă de la vârful PSD și negocieri cu Pro România.

Cel mai acid la adresa ex-premierului PSD a fost Marian Oprișan, șeful CJ Vrancea, care i-a spus într-o ședință internă Olguței Vasilescu că ”dacă dai căutare pe google proasta României îți apare Dăncilă”

Același Oprișan avea alte opinii în luna iunie despre premierul în funcție atunci: ”Dacă doamna Dăncilă nu ar fi fost premier al Guvernului României, vă spun că eu aş fi susţinut-o dintr-un motiv foarte serios: e un politician serios, e o femeie cinstită. S-a eliberat de agreement-ul cu fostul şef al partidului, care o teroriza. Fiind o femeie deşteaptă şi determinată, poate să facă lucruri bune pentru cetăţeni”.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg