A început ”măcelul” în PSD. Baronul Marian Oprișan: ”Dacă dai căutare pe google proasta României îți apare Dăncilă”

0
aHR0cHM6Ly9uZXdzd2Vlay5yby9zdG9yYWdlL3N0b3JhZ2UvbWVkaWEvMjAxOS9KdW5lLzY1NDAwNzQxNTIxYjFkZTMwMGVkN2Q1MmEyMWM1NjgzLmpwZw_8e6b2.jpg

aHR0cHM6Ly9uZXdzd2Vlay5yby9zdG9yYWdlL3N0b3JhZ2UvbWVkaWEvMjAxOS9KdW5lLzY1NDAwNzQxNTIxYjFkZTMwMGVkN2Q1MmEyMWM1NjgzLmpwZw_8e6b2.jpg

După căderea Guvernului Dăncilă, în PSD a început războiul pentru putere.

UPDATE Oprișan neagă atacul suburban. ”Nu am spus așa ceva. Nici când îmi displăcea modul de a conduce partidul al lui Liviu Dragnea, nu obișnuiam să jignesc președintele partidului, cu atât mai mult o femeie”, a declarat Marian Oprișan.

Fostul premier s-a plâns că a fost trădată de mai mulți lideri PSD, inclusiv de președintele Camere Deputaților, Marcel Ciolacu și baronul de Olt, Paul Stănescu, dar că nu renunță la șefia partidului și nici la candidatura pentur prezidențiale.

De partea cealaltă, mai mulți șefi de organizații județene cer schimbarea Vioricăi Dăncilă de la vârful PSD și negocieri cu Pro România.

Cel mai acid la adresa ex-premierului PSD a fost Marian Oprișan, șeful CJ Vrancea, care i-a spus într-o ședință internă Olguței Vasilescu că ”dacă dai căutare pe google proasta României îți apare Dăncilă”

Același Oprișan avea alte opinii în luna iunie despre premierul în funcție atunci: ”Dacă doamna Dăncilă nu ar fi fost premier al Guvernului României, vă spun că eu aş fi susţinut-o dintr-un motiv foarte serios: e un politician serios, e o femeie cinstită. S-a eliberat de agreement-ul cu fostul şef al partidului, care o teroriza. Fiind o femeie deşteaptă şi determinată, poate să facă lucruri bune pentru cetăţeni”.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău