Competiție internă la USR Prahova. Doi candidați pentru Primăria Ploiești

mihai-politeanu-USR-Prahova_005ac.jpg

mihai-politeanu-USR-Prahova_005ac.jpg

Cu aproape opt luni înainte de alegerile locale, la USR Prahova a început deja competiția internă pentru funcțiile de primar al Ploieștiului și de președinte al Consiliului Județean Prahova.

USR Prahova a organizat, miercuri, o conferință de presă pentru prezentarea noului Birou Județean al formațiunii politice, dar și pentru a anunța că sâmbătă, 12 octombrie, are loc Adunarea Generală a USR Ploiești care va desemna candidatul la funcția de Primar al Ploieștiului, dar și președintele USR Ploiești.

„Noi avem o competiție internă în acest moment pentru Primăria Ploiești și pentru Consiliul Local. De asemenea am demarat o competiție internă pentru Consiliul Județean Prahova și pentru președinția Consiliului Județean Prahova. La Primăria Ploiești s-au înscris inițial patru persoane și, prin renunțare, au rămas în cursă două persoane. La președinția Consiliului Județean Prahova avem în cursă patru persoane. Pentru Consiliul Local Ploiești s-au înscris, până acum, 18 persoane, iar în cursa pentru Consiliul Județean 11 persoane”, a precizat Mihai Polițeanu, noul președinte al USR Prahova, care este de altfel unul dintre candidații la funcția de primar al Ploieștiului, alături de Dragoș Ivan

Totodată, Mihai Polițeanu a exclus din start posibilitatea ca Andrei Volosevici să se înscrie în USR sau să candideze din partea acestei formațiuni politice.

Reprezentanții USR Prahova au susținut, de altfel, că își doresc dezvoltarea formațiunii politice, prin atragerea de noi membri, dar nu prin înscrierea de foști membri de la alte formațiuni politice, precizând că, recent, au respins înscrierea în USR a unor organizații ALDE.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596