ODAmaD00NDAmaGFzaD1jYTcwNmIxNDFhZGQwNWEyMjBmMmM2ZGI3N2E3N2I3Zg.thumb_c81c4.jpg

Dorind să-și atace contracandidatul direct, mult mai bine cotat în sondaje, Dan Barna spusese că președindtele Iohannis a fost ”doar un pompier, când țara a luat foc”.

Replica lui Klaus Iohannis a venit în momentul în care s-a deplasat la Biroul Electoral Central pentru a-și depune candidatura.

„Da, am fost un fel de pompier atomic, care a prevenit să se prăbușească România. Fără mine și prezența mea, PSD chiar ar fi reușit să distrugă justiția, să acapareze întreaga Românie. Din păcate arhitectura constituțională a permis să fac atât cât am facut. Am folosit toate instrumentele care au fost la dispoziția Președintelui.”, a spus Iohannis.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Este o perioadă complicată pentru România și e nevoie de o muncă imensă pentru a repara tot ce a stricat PSD în acești ani. Este nevoie de modernizarea României. Este nevoie de spitale moderne, de autostrăzi de școli curate, de o administrație care are în centrul ei cetățeanu. Iar toate aceste lucrurui trebuie realizate, trebuie reclădite. Și trebuie să înțelegem că acest lucru poate fi denumit simplu: România normală.”, a declarat Klaus Iohannis.

Actualul președinte s-a rezumat doar la aceste precizări, fără a-l ataca în relică pe Dan Barna.

ODAmaD00NDAmaGFzaD1jYTcwNmIxNDFhZGQwNWEyMjBmMmM2ZGI3N2E3N2I3Zg.thumb_1a135.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg