Toma Petcu, președinte interimar la ALDE Prahova. Atac la Gavrilescu, exclusă din partid

0
184474_1_64c5a.jpg

184474_1_64c5a.jpg

Deputatul ALDE de Girugiu, Toma Petcu, este înlocuitorul Grațielei Gavrilescu la șefia ALDE Prahova, după ce fostul ministru al Mediului a fost exclus din partid.

Petcu este deputat, fost președinte la Agenția Naționala pentru Protectia Mediului și fost ministru al Energiei în Guvernul Tudose.

Toma Petcu a postat un text acid la adresa Grațielei Gavrilescu după ce aceasta a acceptat propunerea premierului Dăncilă de a reveni la Ministerul Mediului.

”Grațiela, minciuna are picioare scurte, la fel și mandatul vostru oferit de PSD. În ședința din 26 august, pe ordinea de zi, s-au regăsit și retragerea de la guvernare, dar și susținerea candidaturii lui Mircea Diaconu. La fel, Grațiela, ai votat pentru susținerea lui Mircea Diaconu! Da, chiar tu! Ai fost cea care ai susținut toate măsurile de pe ordinea de zi. Nu ai zis vreun moment că ești împotrivă. Acum ce s-a schimbat? Te-a momit Dăncilă cu un post de ministru? Te-a momit PSD-ul la Prahova cu susținere și funcții? Ce s-a schimbat?

A, să nu uit. Tot tu, Grațiela, mai spuneai pe 27 august așa: „fiecare președinte și membru când își dă o semnătură pe o adeziune trebuie să cunoască prerogativele pe care le are ca membru și consecințele atunci când nu mai dorește să se alinieze liniei partidului”. Păi tu, Grațiela, astăzi ești total în afara liniei partidului. Tu alături de toți ceilalți dezertori. Asta cum o mai poţi justifica?”, a scris Toma Petcu, joia trecută, pe Facebook.

sursa foto: puterea.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău