Cumpănașu – această probă de cinism. A strâns susținători pentru candidatura sa și i-a pus să-i cânte Alexandrei ”La mulți ani!”, în ziua în care ar fi împlinit 16 ani

0
cumpanasu_miting_inquamphotos_octav_ganea_640x400_73882300_42f57.jpeg

cumpanasu_miting_inquamphotos_octav_ganea_640x400_73882300_42f57.jpeg

Caz medical grav sau lipsă de decență, bun simț? Este o întrebare pe care și-o pun mulți dintre românii care se ciocesc în spațiul public de ”personajul” Alexandru Cumpănașu.

Ieșit din siajul politicienilor, de unde se înfrupta copios, Alexandru Cumpănașu a transformat moartea nepoatei sale într-un circ mediatic grotesc. Este incontenstabilă necesitatea luptei împotriva clanurilor, a traficului de persoane, a tuturor nenorocirilor care sunt girate, nu de puține ori, chiar de autoritățile din România.

De aici și până la ceea de a ajuns să facă Alexandru Cumpănașu este cale lungă. Mai corect spus nu este nicio cale, pentru că acțiunile sale țin de sfera patologicului. 

Concret, chiar în ziua în care Alexandra ar fi împlinit 16 ani, Cumpănașu a organizat un așa-zis miting, la care susținătorii, aproximativ 50 de persoane, purtau tricouri și pancarte cu chipul său, strângându-se semnături pentru candidatura la prezidențiale. 

Totul a culminat cu momentul în care cei strânși la miting i-au cântat Alexandrei ”La mulți ani!”, Cumpănașu susținând că aceasta ar fi în viață.

Desigur, orice om sănătos își dorește ca povestea de la Caracal să fie doar un coșmar, din care să ne trezim într-o bună zi, iar acele nefericite copile să fie în viață, însă este inadmisibil să faci din cazul respectiv un circ mediatic, să dai speranțe acelor familii greu încercate, în condițiile în care indiciile conduc către crime. Se pot face speculații, putem să credem în teorii ale conspirației, dar este de dorit să fim totuși rezervați, măcar din respect pentru părinții fetelor. Încercați să vă imaginați ce va fi în sufletul lor, după ce au fost amăgiți că fetele ar putea fi în viață, în ziua în care ancheta se va încheia, iar rezultatul nu va fi cel trâmbițat de Cumpănașu, un individ care pare să nu aibă limite…

cumpanasu_miting_inquamphotos_octav_ganea_640x400_73882300_f4cbb.jpeg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău