Tăriceanu a dizolvat organizația ALDE Dolj, condusă de ”trădători”. Urmează Prahova?

0
ce941fbd-marsul-demnitatii-alde_95323.jpg

ce941fbd-marsul-demnitatii-alde_95323.jpg

E revoltă fără precendent în ALDE, după ce mai mulți lideri de filiale l-au acuzat pe Tăriceanu că distruge partidul ieșind de la guvernare și asociindu-se cu Pro România lui Victor Ponta.

Astfel, după ce au acceptat posturile oferite de PSD, mai mulți lideri ai ALDE, printre care se numără și Grațiela Gavrilescu și Teodor Meleșcanu de la Prahova, au fost excluși din partid la solicitarea lui Tăriceanu.

Acesta a început și dizolvarea organizațiilor județene conduse de ”trădători”, prima fiind cea din Dolj, unde a fost numit președinte interimar Daniel Chițoiu, un apropiat al lui Tăriceanu (citește AICI reacția membrilor ALDE Dolj)

Citește și Grațiela Gavrilescu, criticată de vicepreședintele ALDE: ”Sunteți doar un soldățel în oastea de conjunctură a dnei Dăncilă”

Este de așteptat ca aceeași decizie să fie luată și în cazul organizației ALDE Prahova, care a emis următoarea rezoluție anti-Tăriceanu zilele trecute:

  1. Practica radierilor aduce aminte de anii de tristă amintire ai Partidului Comunist Român. Cerem revenirea de urgență la prevederile statutare.
  2. Decizia de radiere din partid a doamnei președinte Grațiela Gavrilescu și a domnului senator de Prahova Teodor Meleșcanu este nulă de drept și de fapt.
  3. Membrii organizației Prahova au făcut eforturi deosebite la toate alegerile care au avut loc pentru obținerea unui număr cât mai mare de voturi, dovedind maturitate și performanță. Organizația ALDE Prahova s-a clasat pe locul I pe țară, între organizațiile județene ale ALDE, la toate alegerile, din punct de vedere al numărului de voturi obținute. Organizația ALDE Prahova nu va putea fi condusă niciodată decât de un prahovean, lider recunoscut în cadrul organizației noastre.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău