ce941fbd-marsul-demnitatii-alde_95323.jpg

E revoltă fără precendent în ALDE, după ce mai mulți lideri de filiale l-au acuzat pe Tăriceanu că distruge partidul ieșind de la guvernare și asociindu-se cu Pro România lui Victor Ponta.

Astfel, după ce au acceptat posturile oferite de PSD, mai mulți lideri ai ALDE, printre care se numără și Grațiela Gavrilescu și Teodor Meleșcanu de la Prahova, au fost excluși din partid la solicitarea lui Tăriceanu.

Acesta a început și dizolvarea organizațiilor județene conduse de ”trădători”, prima fiind cea din Dolj, unde a fost numit președinte interimar Daniel Chițoiu, un apropiat al lui Tăriceanu (citește AICI reacția membrilor ALDE Dolj)

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și Grațiela Gavrilescu, criticată de vicepreședintele ALDE: ”Sunteți doar un soldățel în oastea de conjunctură a dnei Dăncilă”

Este de așteptat ca aceeași decizie să fie luată și în cazul organizației ALDE Prahova, care a emis următoarea rezoluție anti-Tăriceanu zilele trecute:

  1. Practica radierilor aduce aminte de anii de tristă amintire ai Partidului Comunist Român. Cerem revenirea de urgență la prevederile statutare.
  2. Decizia de radiere din partid a doamnei președinte Grațiela Gavrilescu și a domnului senator de Prahova Teodor Meleșcanu este nulă de drept și de fapt.
  3. Membrii organizației Prahova au făcut eforturi deosebite la toate alegerile care au avut loc pentru obținerea unui număr cât mai mare de voturi, dovedind maturitate și performanță. Organizația ALDE Prahova s-a clasat pe locul I pe țară, între organizațiile județene ale ALDE, la toate alegerile, din punct de vedere al numărului de voturi obținute. Organizația ALDE Prahova nu va putea fi condusă niciodată decât de un prahovean, lider recunoscut în cadrul organizației noastre.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Marius Nica
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg