70261939_2245158582441985_5645318873721864192_n_e9b74.jpg

După ce Grațiela Gavrilescu a criticat în termeni duri excluderea din ALDE (vezi aici comunicatul), vicepreședitele partidului, deputatul Florica Ica Calota, afirmă că fostul ministru al Mediului "se face de râs în ultimul hal".

Postarea deputatului Calota pe Facebook:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dna Gavrilescu dezamăgește în fiecare zi mai mult. Acum, după ce a zis că nu știa despre retragerea candidaturii lui Călin Popescu-Tăriceanu când a votat ieșirea de la guvernare (deși totul s-a petrecut în aceeași ședință), vine și spune o altă gogomănie: protocolul cu PSD nu a fost denunțat.

Dna Gavrilescu, vă faceți de râs în ultimul hal! Dumneavoastră ați fost convocată statutar la Delegația Permanentă din 26 august și tot statutar ați votat și denunțarea protocolului și ieșirea de la guvernare și candidatura lui Mircea Diaconu și alianță electorală cu Pro România. Sau suferiți de amnezie de 10 zile încoace? Asta e consecința negocierilor pentru funcții, a trădării celor care v-au susținut?

Mâine - poimâine ne vom trezi că spuneți că partidul nici nu l-a ales pe Călin Popescu-Tăriceanu președinte, ci că dumneavoastră sunteți. Eu știu că în 2014 am venit cu toții alături de Călin Popescu-Tăriceanu pentru un nou proiect liberal, al cărui lider a fost de la început. Să spuneți că ați fost președinte al partidului, că i l-ați predat dlui Tăriceanu, deja e prea mult. Dvs nu ați făcut decât să îndepliniți o formalitate de 3 zile. Acum veți spune că sunteți și fondatoarea acestui proiect. E cam mult dna Gavrilescu.

Vorbiți de curaj, de privit în ochi? Atunci mergeți în fața colegilor și spuneți-le că în goana după funcții ați trădat partidul care v-a făcut ministru, partidul pe listele căruia ați fost aleasă. Mergeți dacă aveți curaj și spuneți-le că sunteți unealta PSD-ului, un pion al Vioricăi Dăncilă în strategia ei disperată de a se salva la guvernare. Nu o veți face dna Gavrilescu. Știți de ce? Pentru că de 5 ani de zile vă ascundeți în spatele lui Călin Popescu-Tăriceanu și așteptați noi și noi beneficii. Când beneficiile nu mai vin, atunci trădați mâna ce v-a fost întinsă.

Iar legat de mușcatul mâinii, dvs ați mușcat mâinile tuturor colegilor din ALDE care s-au uitat cu admirație și respect la dumneavoastră.

Nu ați rămas decât umbra persoanei care a început proiectul liberal. Azi nu sunteți altceva decât un soldățel în oastea de conjunctură a dnei Dăncilă.

Azi, nu mai reprezentați liberalii, ci ați devenit apărătoarea propriului interes personal și o aprigă susținătoare a PSD.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Marius Nica
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg