pensii-speciale_37896.jpg

Iniţiativa legislativă a lui Eugen Teodorovici privind impozitarea suplimentară a pensiilor speciale este acum la mâna parlamentarilor, un moment decisiv în care se va vedea cine sunt cei care se împotrivesc, motivele fiind lesne de înțeles.

Premierul a precizat că este o măsură justă, iar aceste pensii nu înseamnă „privilegii speciale”. Premierul a subliniat că această măsură nu are scopul de a a duce bani la bugetul de stat.

"Salut iniţiativa domnului ministru Eugen Teodorovici, depusă în calitate de senator, prin care propune Parlamentului impozitarea suplimentară a pensiilor speciale. E o măsură justă, de echitate socială, promovată deloc întâmplător în acelaşi timp cu majorarea drepturilor tuturor pensionarilor. Pensiile speciale reprezintă recunoaşterea unor condiţii de muncă sau unor restricţii, nu s înseamnă privilegii speciale", a afirmat Viorica Dăncilă, joi, în debutul şedinţei de joi a Guvernului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conform Mediafax, premierul a precizat că acest proiect nu are scopul de a aduce bani la bugetul de stat şi a făcut apel la parlamentari să analizeze şi să trateze cu responsabilitate iniţiativa ministrului de Finanţe Eugen Teodorovici.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg