pensii-speciale_37896.jpg

Iniţiativa legislativă a lui Eugen Teodorovici privind impozitarea suplimentară a pensiilor speciale este acum la mâna parlamentarilor, un moment decisiv în care se va vedea cine sunt cei care se împotrivesc, motivele fiind lesne de înțeles.

Premierul a precizat că este o măsură justă, iar aceste pensii nu înseamnă „privilegii speciale”. Premierul a subliniat că această măsură nu are scopul de a a duce bani la bugetul de stat.

"Salut iniţiativa domnului ministru Eugen Teodorovici, depusă în calitate de senator, prin care propune Parlamentului impozitarea suplimentară a pensiilor speciale. E o măsură justă, de echitate socială, promovată deloc întâmplător în acelaşi timp cu majorarea drepturilor tuturor pensionarilor. Pensiile speciale reprezintă recunoaşterea unor condiţii de muncă sau unor restricţii, nu s înseamnă privilegii speciale", a afirmat Viorica Dăncilă, joi, în debutul şedinţei de joi a Guvernului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conform Mediafax, premierul a precizat că acest proiect nu are scopul de a aduce bani la bugetul de stat şi a făcut apel la parlamentari să analizeze şi să trateze cu responsabilitate iniţiativa ministrului de Finanţe Eugen Teodorovici.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg