62072584_78a2d.jpg

Viorica Dăncilă a convins câţiva parlamentari ALDE să rămână alături de PSD la guvernare. Potrivit unor surse politice citate de adevarul.ro, printre aceștia se numără și deputatul ALDE de Prahova, Grațiela Gavrilescu. 

Grațiela Gavrilescu este nominalizată de premierul Viorica Dăncilă pentru a reveni la conducerea Ministerului Mediului, de unde a demisionat acum două săptămâni, la solicitarea lui Călin Popescu Tăriceanu. Acesta a amenințat că vor fi excluși din partid toți membri care acceptă funcții propuse de PSD. 

Alți doi parlamentari ALDE au întors armele împotriva lui Tăriceanu. Potrivit sursei citate, la Ministerul Energiei va fi propus deputatul Marian Cucşa, unul dintre apropiaţii Graţielei Gavrilescu. Cei doi au încercat să-l schimbe pe Varujan Vosganian din funcţia de lder al deputaţilor ALDE.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La Ministerul pentru relaţia cu Parlamentul va fi propus senatorul Ionuţ Sibinescu, cel care a pus umărul la alegerea lui Teodor Meleşcanu în fruntea Senatului, încălcând decizia partidului.

Citeste mai mult aici: adev.ro/pxnnb3

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg