dancila-stefanescu-fb_b4890.webp

Codrin Ștefănescu a acuzat-o de trădare pe Viorica Dăncilă, după episodul dispariției din peisajul public a lui Liviu Dragnea. Așa se face că pentru o perioadă și Ștefănescu a dispărut. Simțindu-se ”singurel la greu”, Codrin și-a reconsiderat poziția.

„M-am întâlnit cu Viorica Dăncilă. Am discutat cu președintele PSD despre situația partidului. Despre trădări, trădători și complicități”, a scris Codrin Ștefănescu, vineri, pe Facebook.

„Am analizat împreună care sunt adversarii PSD și care sunt posibilii aliați. Și am înțeles amândoi că suntem înconjurați de dușmani fără milă și lipsiți de scrupule. Fiecare dintre aceștia dorind să rupă PSD în bucățele.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Sunt chiar ajutați să facă asta. A fost o discuție între patru ochi în care s-au tras multe concluzii. Cea mai importantă este aceea că trebuie să ne unim cu toții forțele. Acum, la greu!”, a precizat Ștefănescu.

sursa FB Codrin Ștefănescu, foto libertatea

dancila-stefanescu-fb_3a60c.webp

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg