viorica-dancila-schimbari-drastice-in-partidul-social-democrat-596321_a5d4a.jpg

Viorica Dăncilă a declarat că a fost sesizată Curtea Constituţională cu privire la refuzul preşedintelui de a numi miniştri interimari şi a precizat că sesizarea ar trebui privită şi ca un mijloc de a avea nişte reguli pentru viitor.

”Am trimis către Curtea Constituţională. Dacă domnia sa va veni cu propunerea pentru miniştrii interimari (n.r.- joi, ora 18.00), o parte din sesizare nu va mai avea obiect, dar noi în sesizare am vorbit şi despre cele cinci propuneri pentru miniştri PSD pentru că încă nu avem o motivaţie pentru respingere.

Eu cred că ar trebui să vedem această sesizare către Curtea Constituţională şi ca un mijloc de a avea nişte reguli pe viitor, de a stabili nişte reguli, pentru că eu cred că dincolo de lupta politică nu este nevoie şi nu este oportun să blocăm activitatea Guvernului având în vedere că sunt proiecte pe care le facem pentru cetăţeni”, a declarat Viorica Dăncilă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În privința conflictului cu Victor Ponta, Dăncilă a declarat:

„Afirmaţiile dumnealui mi se par foarte periculoase. Atunci când vorbeşti de premierul României şi spui că trebuie luat cu mascaţii, eu cred că acest lucru este un lucru foarte periculos pentru că, în primul rând, aduce un prejudiciu atât în plan intern, cât şi în plan extern.

Şi cred că sunt oameni care se joacă cu cuvintele, se joacă cu aceste afirmaţii şi toate aceste lucruri afectează imaginea României. O să depun plângere penală împotriva domnului Ponta şi fac un apel la dumnealui să aducă dovezi care să susţină cele afirmate”, a spus Dăncilă, potrivit Agerpres.

Reacția Vioricăi Dăncilă vine după ce Victor Ponta a spus, miercuri, că dacă Viorica Dăncilă refuză să plece de la guvernare, „o să chemăm mascații să o scoată din Guvern. Ar fi al doilea președinte PSD care pleacă cu mascații”, a adăugat Victor Ponta, făcând referire la Liviu Dragnea. 

viorica-dancila-schimbari-drastice-in-partidul-social-democrat-596321_0fa1f.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg