WhatsApp_Image_2019-09-04_at_11.36.06_3e6af.jpeg

Lucian Rădulescu, directorul adjunct al CSM Ploiești, și-a dat demisia din organizația PSD Ploiești încă din 16 aprilie. Informația a fost transmisă de PSD Prahova, care se delimitează de acest personaj după scandalul provocat în fața unui echipaj de Poliție în comuna Păulești. Rădulescu, un apropiat al viceprimarului Ploieștiului Cristian Ganea, a fost filmat în timp ce înjură ca la ușa cortului și amenință un agent cu o legitimație de consilier al deputatului PSD de Prahova, Laura Moagher (video AICI)

Comunicatul PSD Prahova:

Biroul de presă al Organizației Prahova a Partidului Social Democrat este abilitat să facă unele precizări referitoare la situația în care a fost implicat domnul Lucian Rădulescu, fost membru al Partidului Social Democrat:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În data de 16 aprilie 2019, domnul Lucian Rădulescu și-a depus demisia din organizația PSD Ploiești, din cauza unor informații apărute în presă referitoare la persoana sa (n.r. un om de afaceri îl acuză că l-a escrocat).

Așadar, este eronată orice alăturare, în acest moment, a numelui Lucian Rădulescu de organizația locală sau de cea județeană a Partidului Social Democrat.

Președintele PSD Prahova, domnul Bogdan Toader, își exprimă pe această cale dezaprobarea față de orice atitudine similară celei avute de domnul Lucian Rădulescu la controlul din trafic efectuat de polițiști, pe raza comunei Păulești.

Folosirea unor însemne sau a unor documente oficiale, indiferent de instituția care le-a emis, în scopul de intimidare a reprezentanților Poliției Rutiere sau ai altor organe ale statului, este o faptă reprobabilă și persoana care apelează la astfel de fapte trebuie să răspundă în fața legii!

FOTO Document: Demisia lui Rădulescu din PSD Ploiești

WhatsApp_Image_2019-09-04_at_12.29.01_c6f85.jpeg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Observatorul Prahovean
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg