strangere-semnaturi-iohannis_cd536.jpg

Primele formațiuni care au demarat, în Ploiești, campania de strângere de semnături pentru alegerile prezidențiale sunt PNL și Alianța USR PLUS. Conform calendarului aprobat, primul tur al alegerilor prezidențiale are loc pe 10 noiembrie, iar al doilea pe 24 noiembrie.

Campania electorală pentru alegerile prezidențiale începe pe 12 octombrie. Până atunci, însă, partidele și alianțele se vor mobiliza pentru strângerea de semnături necesare la depunerea candidaturilor.

La Ploiești, în special în zona centrală, au apărut primele puncte de strângere de semnături. PNL și-a anunțat susținerea pentru candidatura lui Klaus Iohannis, președintele României, iar Alianța USR PLUS a demarat campania de strângere de semnături pentru Dan Barna.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conform calendarului alegerilor prezidențiale, primul tur al alegerilor prezidențiale are loc pe 10 noiembrie, iar al doilea pe 24 noiembrie, în timp ce românii aflați în străinătate pot vota, în primul tur al prezidențialelor, în zilele de 8, 9 și 10 noiembrie, iar în al doilea tur pe 22, 23 și 24 noiembrie.

Depunerea candidaturilor și comunicarea către BEC a Semnelor electorale este programată pe 22 septembrie 2019, ora 24.00, iar pe 12 octombrie va începe campania electorală. 

poza-cort_41bab.jpg

strngere-semnaturi_aa0dd.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg