Marian Oprișan: „Ca să nu mai avem niciun fel de discuţii, mama mea sunt eu”

0
marian-oprisan-explicatii-halucinante-dupa-ce-a-sugerat-ca-romanii-pot-fi-din-nou-batuti-pe-10-august-un-schimb-amuzant-de-replici-368837_ddd64.jpg

marian-oprisan-explicatii-halucinante-dupa-ce-a-sugerat-ca-romanii-pot-fi-din-nou-batuti-pe-10-august-un-schimb-amuzant-de-replici-368837_ddd64.jpg

10 întrebări sincere și dezinteresate pentru Marian Oprișan, care nu este un tip arogant și respingător. Așa este el…

Oficial, Lucia Gherade este mama lui Oprişan, președintele CJ Vrancea. Neoficial, mama lui Oprișan este chiar el, după cum i-a declarat unui reporter Protv.

Mama lui Oprișan a devenit cunoscută, după ce i-a făcut cadou fiului un SUV de lux. Biata femeie este atât de bogată, încât nici ea nu mai știe câte terenuri și pe unde le are. 

Marian Oprișan este un biet slujbaș al statului. De unde să aibă el atâta bănet, dintr-un salariu de președinte al CJ Vrancea? Nu-i mic salariul, dar nici atât cât să plătească măcar utilitățile la mega-moșia în care locuiește. Norocul lui este că are o mamă iubitoare, care din pensioara ei, de fostă textilistă, a pus bănuț peste bănuț și uite ce bine îi prinde economia… băiatului. Așa-i frumos în familie, să te ajuți.

Doar că, ceea ce am aflat chiar de la marian Oprișan, nu e ceea ce părea. „Eu am mai spus-o şi public, mama mea sunt eu! Da? Ca să nu mai avem niciun fel de discuţii”, i-a spus Oprişan reporterului Pro TV. 

Acum, nu putem să nu-l credem, pentru că pare om serios, însă ne macină câteva curiozități pur-omenești:

– cine l-a lăsat însărcinat pe Marian Oprișan cu el însuși?

– a fost o sarcină toxică, având în vedere rezultatul?

– cum s-a simțit în travaliu? 

– s-a născut natural sau au băgat epidurale în el, de aici și consecințele din zilele noastre?

– imediat după ce a venit pe lume, s-a ținut singur în brațe? (observați că nu am întrebat pe unde a ieșit și nici nu intenționăm să o facem)

– s-a alăptat singur?

– s-a dat singur pe picioare?

– la școală, după ședințele cu părinții, Marian venea acasă și se certa cu el însuși, pentru că nu se autoînștiințase în privința situației absențelor și a notelor proaste?

– Marian a fost prima lui sarcină? Sau are câteva întreruperi la activ?

– la cât e de frumușel, s-ar mai naște o dată pe sine, ca să aibă un frățior?

* nici nu întrebăm cine-i taică-su…

marian-oprisan-explicatii-halucinante-dupa-ce-a-sugerat-ca-romanii-pot-fi-din-nou-batuti-pe-10-august-un-schimb-amuzant-de-replici-368837_a7498.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău