2019_06_09_capture_rsz_crp_f9036.jpg

Se numește Ramona Ioana Bruynseels și este candidata la prezidenţiale din partea Partidului Umanist.

Bruynseels a declarat într-o emisiune la Digi 24 că România şi Rusia sunt ”împreună parte a NATO”.

Întrebată de moderator dacă ne uităm şi spre partenerii din Est sau îi ignorăm total, Ramona Ioana Bruynseels a "identificat" drept partener Rusia...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Nu îi ignorăm total şi nici nu avem cum. Suntem împreună cu Rusia parte a NATO, trebuie să ne continuăm exerciţiile bilaterale şi şi exerciţiile din cadrul NATO pe partea militară, trebuie să...”, a declarat Bruynseels.

Rusia nu numai că nu este în NATO ba, în plus, relaţiile sunt şi tensionate, pe tema scutului antirachetă, a anexării Crimeii, a prezenţei navelor NATO pe Marea Neagră.

Ramona Ioana Bruynseels a fost numită în decembrie anul trecut consiliera premierului Viorica Dăncilă, pentru mediul de afaceri, dar a demisionat după alegerile europarlamentare. În guvernarea lui Mihai Tudose, aspiranta la suprema demnitate în stat a condus Direcţia Coordonare Politici şi Priorităţi, iar în perioada 2015-2016 a fost specialistă în comunicare a fostului vicepremier Gabriel Oprea, conform epochtimes.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg