ludovic-orban-640x400_cd138.jpg

Ludovic Orban, a anunțat luni, după ședința conducerii PNL, că în următoarele două săptămâni va avea discuții cu liderii partidelor parlamentare pentru a obține susținere pentru moțiunea de cenzură. 

„Aștept să mă întâlnesc cu toți liderii pentru a vedea care sunt condițiile pentru ca aceste grupuri să se asocieze acestei moțiuni de cenzură. Eu nu pun nicio condiție. Obiectivul fundamental pe care îl avem este să punem punct acestei guvernari. Avem o deschidere mare la aceste negocieri. (...) Textul este elaborat de PNL, dar va fi obiectul negocierii cu toate grupurile parlamentare.”, a declarat Ludovic Orban.

„Vom depune moțiunea când avem suficient de multe semnături (n.r.- 233). Nu putem să riscăm să depunem o moțiune de cenzură, pentru că avem voie să depunem una singură în această sesiune septembrie-decembrie, care să nu aibă șanse maxime să treacă.”, susține Ludovic Orban.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conform unor surse, PNL este deschis variantei de organizare a alegerilor anticipate. 

sursa declarații digi24

ludovic-orban-640x400_cd12b.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg