tariceanu.injzq283wy-1000x600_a5219.jpg

Parlamentarii încep astăzi o nouă sesiune, după o vacanță agitată din punct de vedere politic.

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că în prima zi a sesiunii parlamentare va demisiona oficial din funcția de președinte al Senatului.

Tăriceanu pe facebook: ”Observ de câteva zile o zbatere disperată a d-nei Dăncilă în încercarea de a se salva de la înec.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

A ajuns să promită cam tuturor parlamentarilor ALDE chiar portofolii ministeriale, doar - doar îi va convinge să i se alăture. Şi, cum n-a reuşit, acum a scos pe "tarabă", tot pentru colegii mei, inclusiv funcţia de preşedinte al Senatului, pe care am anunţat că o voi elibera la începutul sesiunii parlamentare de toamnă. A făcut-o chiar fără să-şi consulte colegii de partid care aspiră în mod natural la preluarea acestei demnităţi importante, în condiţiile în care partidul domniei sale are o majoritate.

Dragă Viorica, ai grijă, mai ai puţin şi eşti gata să ajungi cu "oferta" la mine!

P.S. Toate aceste demersuri inspirate de consilierii cu care s-a pricopsit în ultima vreme sunt gândite în logica celor care o ghidonează: totul se vinde şi se cumpără!

Orice ar face însă, și indiferent de tertipurile la care apelează, finalul va fi același: va trebui să vină în fața Parlamentului pentru a dovedi soliditatea susținerii. Și atunci...”

tariceanu.injzq283wy-1000x600_30af7.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg