Toxiinfecție alimentară la școala de vară a femeilor din PSD. Se simt rău, au ameţeli şi vărsături

0
62073565_c91b1.jpg

62073565_c91b1.jpg

În cadrul şcolii de vară sunt prezente circa 300 de femei din toată ţara, cazate majoritatea în staţiunea Mamaia.

Conform replicaonline.ro, lucrările la care participă acestea se desfăşoară la Pavilionul Expoziţional, acolo unde au fost prezenţi şi liderii partidului, pentru a le adresa îndemnuri şi recomandări în legătură cu perioada care urmează – campania electorală.

Dincolo de pupături, complimente şi discursuri mobilizatoare, sâmbătă, 31 august, la Pavilionul Expoziţional a fost chemată şi Ambulanţa! Mai multe femei social-democrate se simţeau rău, acuzau vărsături şi nu reuşeau să se deplaseze singure spre spital!

Femeile care se simţeau rău au declarat cadrelor medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa că au mâncat aseară la un local, după care, azi, au sosit la Pavilionul Expoziţional, pentru a continua lucrările Şcolii de vară. Au început însă să se simtă din ce în ce mai rău, să aibă ameţeli, vărsături şi dureri de burtă, aşa că au cerut ajutor, suspectând că la mijloc este o toxiinfecţie alimentară. „Nu s-au simţit bine nici aseară, dar acum nu se mai puteau ţine pe picioare”, a precizat pentru replicaonline.ro o social-democrată din Constanţa, care a precizat că ea nu a participat la masa de vineri seara.

sursa replicaonline

62073565_1c214.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău