Ponta îi umilește pe psd-iști: ”Vă susținem guvernul, dacă îl reduceți la jumătate și renunțați la Dăncilă”

0
premieruldancilarazboitotal-1566239609_85f70.jpg

premieruldancilarazboitotal-1566239609_85f70.jpg

„Dacă Dăncilă nu mai candidează, suntem dispuşi să votăm un guvern restructurat. Dacă se restructurează Guvernul, se face un guvern jumătate, să mai deparazităm, da, de ce să nu susţinem”, a declarat Victor Ponta, într-o emisiune la România TV.

„Exclus să discutăm retragerea Vioricăi Dăncilă din cursa pentru prezidențiale. Ponta este un smecher într-un partid care nu a jucat până acum pe scena politica. I-a păcălit pe cei de la ALDE să părăsească coaliția că le va fi mai bine, dar nu poți să ștergi cu buretele ce ai făcut timp de 3 ani. Ponta încearcă să lovească în PSD. Acestea sunt jocuri de grădiniță.”, a declarat liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, pentru Digi24.ro.

„Noi vom ieși de la guvernare numai când nu mai putem sta acolo. Nu stăm pentru un guvern minoritar, în bătaia vântului. Când nu mai întrunim majoritate nu trebuie să acceptăm soluția de compromis pentru că e în interesul altora ca acest guvern să fie ținta batăilor. Acest lucru nu trebuie să îl acceptăm. Să vină ei să arate ce pot. Nu o fi un guvern genial, dar guvernul PSD-ALDE a înregistrat niște progrese.”, a mai declarat liderul PSD Vaslui.

„PSD nu poate fi șantajat nici măcar de un fost președinte al partidului. PSD a votat candidatul la prezidențiale în CEx și la Congres. Orice altă modificare poate fi făcută doar statutar și nu la presiunea altora.”, a declarat Alfred Simonis pentru Digi24.ro

surse declarații România tv și Digi24

premieruldancilarazboitotal-1566239609_f3d49.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău