WhatsApp_Image_2019-08-27_at_09.48.08_6385c.jpeg

Recent, în presa locală a apărut informația potrivit căreia primarul comunei Blejoi, Adrian Dumitru, a fost propus de PSD Prahova pentru a prelua funcția de secretar de stat la Ministerul Transporturilor.

Contactat de observatorulph.ro, primarul Adrian Dumitru a declarat: ”Este adevărat că am primit această propunere, care m-a onorat, însă nu am acceptat-o din respect pentru cetățenii care mi-au acordat încrederea lor. Consider că am de respectat un contract cu cei care m-au ales și îmi voi respecta angajamentul. Așadar, rămân la Primăria Blejoi, unde am în derulare numeroase proiecte de dezvoltare a comunei, pe care vreau să le duc la bun sfârșit. Profit de această ocazie să le transmit cetățenilor că rămân alături de ei”.

Primarul a precizat că printre investițiile majore aflate în diferite stadii de realizare se numără intoducerea rețelei de canalizare în toată comuna, modernizarea drumurilor și a școlilor, construirea de locuințe prin ANL pentru tinerii comunei, precum și a unui bazin de înot de dimensiuni olimpice.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg