este-un-atac-absolut-mizerabil-la-adresa-mea-sunteti-de-o-mizerie-extraordinara-scandal-in-direct-la-antena-3-de-ce-a-parasit-deputata-usr-cosette-chichirau-platoul-unei-emisiuni-video-215656_3e2c8.jpg

Mulți români sunt în căutarea unei alternative serioase la actuala guvernare, pentru a nu fi nevoiți să voteze (din nou!) răul cel mai mic sau să nu voteze. 

Sătui și de opoziția făcută la mandolină, mulți și-au îndreptat atenția către USR, chiar dacă în afară de criticile aduse guvernării, formațiunea nu prea s-a învrednicit să vină și cu un program concret pentru guvernare. Este exact ceea ce lipsește, pentru că nu poți guverna România strigând împotriva PSD, chiar și după ce l-ai învins. Am înțeles, ăia sunt râi și au făcut doar prostii, dar asta nu te face pe tine mai bun. Concret, ce aveți de gând?

USR și-a devorat fondatorul, pe Nicușor Dan, asta în cazul în care chiar el o fi fost fondatorul. A urmat Dan Barna, care la rândul său este atacat puternici din interior, nu de oricine, ci chiar de un puternic vector de imagine, deputat Cosette Chichirău.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cosette Chichirău: Decizia de a candida la președinția partidului am luat-o după o serie de discuții cu lideri importanți din USR și am ajuns la concluzia că împreună putem forma cea mai bună echipă. Nu aș fi acceptat să fac acest pas atât de important fără o susținere largă.

USR se pregătește să intre la guvernare. Programul echipei mele garantează un sistem de reguli și instituții interne care împiedică derapajele celor de la putere, oricare ar fi ei, inclusiv eu. Suntem ca Ulise, care s-a legat de catarg pentru a nu se lăsa ademenit de cântecul sirenelor. Puterea trebuie constrânsă de reguli, de control de jos in sus.”

În interviul acordat digi24, Cosette Chichirău a avut un atac la baionetă împotriva liderului dan Barna, pe care îl susține la Președinția României, nu și la șefia partidului, motivând:

”Mă refer mai degrabă la un șir de acțiuni care au închis leadershipul central al USR și îl fac captiv unui număr mic de oameni. Nu poți să crezi că toată competența se află la oamenii care, pentru moment, „sunt cu tine”. Or, această abordare mi se pare greșită pentru că Dan Barna riscă să devina el însuși captiv unui grup și să nu mai poată vedea peste acest gard care i se contruieste în jur. Și nu este bine să te înconjori de oameni care îți spun tot timpul doar ce vrei să auzi. Rezultatele sunt mai bune pentru USR dacă în echipa de conducere există diversitate de idei și se încearcă obținerea unei soluții mai degrabă consensuale.”

este-un-atac-absolut-mizerabil-la-adresa-mea-sunteti-de-o-mizerie-extraordinara-scandal-in-direct-la-antena-3-de-ce-a-parasit-deputata-usr-cosette-chichirau-platoul-unei-emisiuni-video-215656_bdc47.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Claudiu Vasilescu
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg