ce-facea-viorica-dancila-in-timp-ce-iohannis-vorbea-568144_64fcc.jpg

Nu are România prea multe puncte forte sau nu le exploatează, însă la capitolul bâlci nu ne întrece nimeni. Dacă ar fi fost să construim autostrăzi pe bază de ironii, țara noastră nu ar mai fi avut azi suprafețe arabile.

Președintele Klaus Iohannis s-a referit marți, după întâlnirea cu Donald Trump, la reacția premierului Viorica Dăncilă în legătură cu vizita sa în SUA.

Dăncilă: „Întotdeauna am fost adeptul consensului și trebuie să fie o cooperare între președinte-Guvern-Parlament. Cred că această discuție dl. președinte trebuia să o aibă și cu Guvernul, dar și cu Parlamentul. Este foarte important că președintele face această vizită, dar mult mai importante sunt rezultatele, ce obținem din această vizită. Dacă mergem doar să facem fotografie, nu cred că aduce beneficii României.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cred că la întoarcere e normal ca dl. președinte să vină în fața românilor și să spună am obținut asta, asta, pentru că important la o astfel de vizită să discuți și despre anumite probleme care pot consolida relațiile”, a declarat Viorica Dăncilă, duminică la Antena 3.

„Simpatică doamna premier, trebuie să mai studieze un pic arhitectura statului”, a fost răspunsul președinteului, întrebat fiind dacă va da un raport guvernului după întâlnirea cu președintele SUA, Donald Trump.

surse declarații a3 și digi24

ce-facea-viorica-dancila-in-timp-ce-iohannis-vorbea-568144_6c6c0.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg