6fd70fa40a94d0d9be0495ab19554d33_91176.jpg

Ponta susține că Viorica Dăncilă a fost cea care i-a cerut sprijinul și i-ar fi propus intrarea la guvernare a Pro România.

Mi-a spus că îi dă afară pe ALDE și să îi iau eu parlamentarii - și că îmi dă ce ministere doresc pentru ProRomânia”, a scris Victor Ponta.

Replica premierului Dăncilă a venit tot pe facebook:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Stilul acesta mincinos și duplicitar al domnului Victor Ponta este unul dintre motivele pentru care nu am mai dorit să colaborăm, până la urmă. Neseriozitatea sa, dorința permanentă de a ieși în față prin orice mijloace, inclusiv prin neadevăruri nu fac casă bună cu PSD. Este un om incapabil să construiască și știe doar să distrugă. Crin Antonescu a spus foarte clar motivul pentru care Ponta a distrus USL: este un om care are tot timpul o agendă ascunsă, croită nu pe interesele țării, ci pe interese personale.

Eu nu fac astfel de trocuri politice “intri tu și îl dăm pe celălalt afară”. Nu asta înseamnă politică pentru mine. Dacă domnia sa a făcut astfel de tranzacții tot timpul (inclusiv cu Traian Băsescu), fără consultarea colegilor de partid, care aveau ca scop să-și asigure scaunul, eu prefer deciziile luate în forurile partidului. Colegii mei și-au exprimat ferm în CEX opinia față de o alianță cu Pro România, și ei îl cunosc foarte bine pe Victor Ponta”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

6fd70fa40a94d0d9be0495ab19554d33_52fcf.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg