PWNjNzg0NDI0ZDU0YjUxZWQ3NWI2ZjVmZDMwMjVhYzY5.thumb_d70a0.jpg

După ce și-au trimis reciproc săgeți, liderii coaliției guvernamentale s-au întâlnit într-o vilă de protocol, luni, de la ora 12.00, pentru a decide dacă mai pot continua împreună.

 „PSD nu acceptă ultimatumuri”, a spus Dăncilă după ultima ședință CEx a PSD. Tăriceanu a amenințat cu părăsirea coaliției dacă PSD nu va veni cu un nou program de guvernare și cu un cabinet restructurat, variantă respinsă de premier care vrea o remaniere guvernamentală. 

„Nu poți să fii și la guvernare și în Opoziție, este responsabilitatea întregii alianțe. Percepția publică este despre coaliție și guvernare. Cifrele demonstrează că nu e perfect, dar e guvernare eficientă. Cât suntem a doua țară cu cea mai mare creștere economică, după Ungaria, cred că aceste lucruri arată că guvernarea merge în direcția bună, atâta timp cât ne ținem promisiunile. O să discut cu domnul Tăriceanu, de ce a fost atât de supărat”, a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Declarațiile vin în contextul în care Călin Popescu Tăriceanu a spus, într-un interviu acordat Mediafax, că Guvernul funcționează din inerție și nu vrea să facă parte dintr-un Executiv „impotent”.

Viorica Dăncilă a anunțat că va avea discuții cu UDMR pentru susținerea Guvernului, însă cei de la UDMR au refuzat din start negocierile.

UDMR nu va discuta cu PSD despre susținerea Guvernului, în condițiile în care coaliția actuală de guvernare nu s-a destrămat, a declarat la RFI liderul deputaților Uniunii, Attila Korodi. 

surse: a3, mediafax, RFI

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg