c2g9NDUxNzQ3M2FkZWNlZjgwOTkxMDUzOTRhNjJmZTUxODg.thumb_640c6.jpg

După ce recent propunea ca tinerii să fie obligați să rămână în țară după terminarea studiilor, Eugen Teodorovici încearcă să se ”pună bine” cu diaspora. 

Acesta a anunţat vineri, la o întâlnire cu români plecaţi la muncă în străinătate, că la CEC se lucrează la un produs, ce va fi lansat probabil în luna septembrie, prin care se vor putea trimite bani acasă fără niciun fel de comision.

„Românii trimit bani acasă, foarte bine. Plătesc de multe ori comisioane pentru acest lucru. CEC-ul şi noi de la stat, fiind patronul acestei bănci, va deschide câteva sucursale în ţările unde există mari comunităţi de români, se vor încheia convenţii cu băncile din acele state, pentru ca orice transfer de fonduri către România să se facă fără niciun fel de comision.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Deci statul preia acest comision şi oamenii pot să trimită acasă familiilor ce sumă doresc, fără niciun cost”, a declarat Eugen Teodorovici, potrivit Agerpres.

Sursa: Digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg