PWNjNzg0NDI0ZDU0YjUxZWQ3NWI2ZjVmZDMwMjVhYzY5.thumb_e39c1.jpg

Dăncilă a declarat, luni seara, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD, că s-a decis continuarea guvernării cu ALDE, iar colegii au respins ca PRO România să intre la guvernare.

Dăncilă a mai eclarat că PSD nu acceptă ultimatumuri, că nu se va face o restructurare guvernamentală, ci doar o remaniere şi că la 1 septembrie va veni cu o „ajustare” a programului de guvernare.

Întrebată despre faptul că liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, i-a dat un ultimatum ca până pe 20 august să vină cu un nou program de guvernare şi o echipă restructurată, Dăncilă a replicat că „PSD nu acceptă un ultimatum”, iar discuţiile dintr-o alianţă trebuie să fie constructive.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Nu avem în vedere o restructurare guvernamentală în viitorul apropiat, dar ne gândim la o remaniere a miniştrilor care nu au performat şi o ajustare a programului de guvernare. Marea majoritate a colegilor au decis că nu e oportună cooptarea PRO România la guvernare. Am avut o discuţie cu Victor Ponta despre o eventuală susţinere a PSD. S-au abordat noţiuni generale, nimic punctual, pentru că nu mă puteam să mă angajez la nimic fără o decizie în partid”, a precizat premierul.

Întrebată dacă s-a gândit să renunţe la candidatura la Preşedinţie, Viorica Dăncilă a replicat: „Categoric, nu”.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg