PWNjNzg0NDI0ZDU0YjUxZWQ3NWI2ZjVmZDMwMjVhYzY5.thumb_e39c1.jpg

Dăncilă a declarat, luni seara, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD, că s-a decis continuarea guvernării cu ALDE, iar colegii au respins ca PRO România să intre la guvernare.

Dăncilă a mai eclarat că PSD nu acceptă ultimatumuri, că nu se va face o restructurare guvernamentală, ci doar o remaniere şi că la 1 septembrie va veni cu o „ajustare” a programului de guvernare.

Întrebată despre faptul că liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, i-a dat un ultimatum ca până pe 20 august să vină cu un nou program de guvernare şi o echipă restructurată, Dăncilă a replicat că „PSD nu acceptă un ultimatum”, iar discuţiile dintr-o alianţă trebuie să fie constructive.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Nu avem în vedere o restructurare guvernamentală în viitorul apropiat, dar ne gândim la o remaniere a miniştrilor care nu au performat şi o ajustare a programului de guvernare. Marea majoritate a colegilor au decis că nu e oportună cooptarea PRO România la guvernare. Am avut o discuţie cu Victor Ponta despre o eventuală susţinere a PSD. S-au abordat noţiuni generale, nimic punctual, pentru că nu mă puteam să mă angajez la nimic fără o decizie în partid”, a precizat premierul.

Întrebată dacă s-a gândit să renunţe la candidatura la Preşedinţie, Viorica Dăncilă a replicat: „Categoric, nu”.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg