scandal-in-psd-fiul-rovanei-plumb-implicat-1_ea758.jpg

Faptul că se acuză în interiorul unui partid, nu înseamnă că cei care se revoltă o fac pentru că ei sunt mai buni, ci pentru că permanenta luptă pentru putere în obligă să reacționeze.

Mai mulți lideri locali de la PSD Dâmbovița îi cer lui Dăncilă înlocuirea familiei Plumb de la conducere.

O scrisoare semnată de mai mulți lideri locali PSD Dâmbovița și înmânată în week-end premierului Viorica Dăncilă reclamă un presupus comportament abuziv al Rovanei Plumb și al fiului său, Andrei Plumb, potrivit documentului consultat de G4Media.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Liderii locali, printre care se numără și primari, susțin că Rovana Plumb ar fi cheltuit banii organizației fără consultarea conducerii pe ”mese festive și consultanți dubioși”.

Scrisoarea arată că Rovana Plumb nu ar respecta statutul partidului privind numărul de membri ai Biroului Permanent Județean și l-ar fi impus pe fiul său, Andrei, ca membru al acestei structuri de conducere.

”Acțiunile permanente de intimidare și amenințare, scandalurile pe interese au alimentat o atmosferă de instabilitate a organizației datorită comportamentului de vătaf al județului al lui Andrei Plumb. Astăzi nimic nu se mișcă în județ fără ordinul lui Andrei Plumb”, se arată în scrisoarea citată.

scandal-in-psd-fiul-rovanei-plumb-implicat-1_ce1ac.jpg

sursa g4media

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Claudiu Vasilescu
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg