NzE2MGNiOWY4NzdkYWMyZjg2YTk5NzNjMmVi.thumb_08228.jpg

După ce s-au convins că PSD nu este de acord cu un candidat din afara formațiunii politice, dar nici cu eternii opozanți din partid, Ponta, Tăriceanu și Firea s-au repliat și încearcă să ofere o alternativă la ceea ce va reprezenta candidatul PSD.

În interiorul PSD continuă lupta pe care Firea o duce cu oricine este președinte. Cu Dragnea nu a reușit și se pare că nici cu Dăncilă nu-i este deloc ușor.

Sunt și lideri care, în baza sondajelor interne, sunt nemulţumiţi că PSD merge pe mâna unui candidat slab cotat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Chiar dacă sondajele nu au fost date publicității, cei din partid cunosc deja rezultatele și nu vor să accepte că nu se pică de acord asupra celei mai bune soluții.

Pe surse, rezultatele sondajelor interne arată așa: La întrebarea „Care credeţi că ar trebui să fie candidatul PSD la alegerile Prezidenţiale, Gabriela Firea are 26%, Călin Popescu Tăriceanu – 20%, Victor Ponta – 11%, Viorica Dăncilă – 10%, Eugen Teodorovici – 6%, Liviu Pleşoianu – 5%, Ecaterina Andronescu – 5%, Olguţa Vasilescu – 5%, Mihai Fifor – 4%, Şerban Nicolae -3%, Sorina Pintea – 2%.

NzE2MGNiOWY4NzdkYWMyZjg2YTk5NzNjMmVi.thumb_ac372.jpg

sursa digi24

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg