fbpx

melescanu_e92f6.jpgLiderii ALDE au decis în ședința de luni ca Teodor Meleșcanu să plece de la Ministerul Afacerilor Externe. În cadrul aceleiași întâlniri, au propus-o pe Ramona Mănescu să preia conducerea portofoliului amintit mai sus.

Ramona Mănescu este fost europarlamentar PNL, care a trecut la ALDE și care s-a ocupat personal de vizitele Vioricăi Dăncilă în Emirate, în vara anului trecut.

După discuțiile de duminică la care au participat toți miniștrii și pe o parte a membrilor CEX, era dată ca sigură plecarea din funcție a miniștrilor de Externe, Teodor Meleșcanu, și de Interne, Carmen Dan, a căror demitere a fost cerută și de președintele Iohannis, pentru modul defectuos în care au gestionat alegerile europarlamentare din 26 mai, scrie www.digi24.ro

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a confirmat duminică seara că ministrul de externe, Teodor Meleșcanu, pleacă din guvernul condus de Viorica Dăncilă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Mâine (n.r. luni) vom valida înlocuirea ministrului de externe. Știm amandoi cât de greu este să te lupți cu percepția publică”, a spus președintele Senatului.

Surse din conducerea PSD declarau pentru digi24.ro că dintre miniștrii ALDE doar Meleșcanu va pleca, fiind păstrați pe funcții ministrul Energiei, un apropiat al lui Călin Popescu Tăriceanu, și ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, mai spune sursa amintită.

Foto:

melescanu_88eb6.jpg

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

...
970.jpg