carmen_dan_1340a.jpg
Carmen Dan, ministrul Afacerilor de Interne, unul dintre cei mai controversați membri ai Guvernelor PSD din 2016 până acum, și-a dat demisia. Anunțul a fost făcut înaintea Comitetului Executiv Național (CExN) al PSD, în care se va discuta și despre miniștrii remaniabili.

Principalii aflați pe această listă sunt Carmen Dan, Teodor Meleșcanu (MAE) și Răzvan Cuc de la Transporturi. Carmen Dan nu a așteptat să fie demisă de către Viorica Dăncilă, ci a anunțat înaintea întâlnirii forului statutar că a demisionat de la conducerea MAE.

Carmen Dan s-a numărat printre miniștrii protejați de Liviu Dragnea, fiind cea care a stat la baza schimbării lui Mihail Tudose din fruntea Guvernului PSD 2, iar numele său este legat și de scandalul „Diaspora“ din 10 august 2018.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În locul acesteia, este vehiculat numele lui Nicolae Moga, senator de Constanța. Anunțul acestei înlocuiri nu a fost însă confirmat de către Viorica Dăncilă.

Foto:

carmen_dan_11ed3.jpg

  

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg