teodor_melescanu_si_carmen_dan_41937400_3f2b9.jpg

Într-o pădure din Teleorman, PSD s-a reunit la un grătar pentru a pune țara la cale. Aflat pe lista remaniabililor, Petre Daea le-a pregătit fripturi și porumb copt.

După discuțiile de duminică, era dată ca sigură plecarea din funcție a miniștrilor de Externe, Teodor Meleșcanu, și de Interne, Carmen Dan, a căror demitere a fost cerută și de Președintele Iohannis, pentru modul defectuos în care au gestionat alegerile europarlamentare din 26 mai.

Surse din conducerea PSD, citate de Digi24, au declarat că dintre miniștrii ALDE doar Meleșcanu va pleca, fiind păstrați pe funcții ministrul Energiei, un apropiat al lui Călin Popescu Tăriceanu, și ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În locul lui Teodor Meleșcanu la MAE ar urma să vină, potrivit informațiilor oferite de liderii social-democrați, Ramona Mănescu, fost europarlamentar PNL, care a trecut la ALDE și care s-a ocupat personal de vizitele Vioricăi Dăncilă în Emirate, în vara anului trecut. 

La MAI, în locul lui Carmen Dan, se va discuta în ședința CEX al PSD despre nominalizarea lui Nicolae Moga, senator de Constanța al partidului. 

Par să fi scăpat de remaniere Ecaterina Andronescu de la Educație și Răzvan Cuc de la Transporturi, care i-a promis premierului 70 de km de autostradă și un pod peste Dunăre.

surse : PSD, Digi24

teodor_melescanu_si_carmen_dan_41937400_ae231.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg