Rareș Bogdan îl ironizează pe Dan Barna, după discursul delirant de la congresul USR: ”Să includă și filmul Dacii în discurs”

0
rares-bogdan-dan-barna-invitatie-la-guvernare-356793_b51b9.jpg

rares-bogdan-dan-barna-invitatie-la-guvernare-356793_b51b9.jpg

La congresul USR, liderul formațiunii a avut un discurs în care a amestecat filme cu idei fanteziste. Dan Barna s-a comparat cu personaje din Game of Thrones, Matrix, Star Trek.

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan l-a sfătuit pe Dan Barna să introducă în discurs referințe și la filmele „Dacii” sau „Mihai Viteazul”, pentru ca mesajul său să ajungă la măcar 40% din populație. 

„Ca să-i reușească să ajungă măcar la 40% din populația României, să introducă măcar filmul «Dacii» sau filmul «Mihai Viteazul» sau măcar «Septembrie în flăcări». Consultanții dânsului ar trebui să îl ia mai din scurt și să-l învețe, că Dan e un băiat inteligent și învață repede.

E ca un burete, deci să îi spună «Dane, vezi că nu trebuie să te adresezi doar la 15-20%. De data asta, ai nevoie de mai mult ca să nu te faci de râs la prezidențiale»”, a afirmat Rareș Bogdan, sâmbătă seara, la România Tv.

„Oricine va fi, e normal ca Alianța să scoată un candidat, dar în piață trebuie să arzi etape. Trebuie să știi să îți vezi lungul nasului și să nu încerci să îți sari multe trepte, pentru că îți rupi picioarele. Noi avem un om care a fost premier și a încercat să câștige Președinția ceva mai repede decât trebuia să candideze și a pierdut iremediabil, iar astăzi se află la un scor foarte mic cu partidul domniei sale”, a comentat Rareș Bogdan, referindu-se la Victor Ponta.

rares-bogdan-dan-barna-invitatie-la-guvernare-356793_58cbd.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău